30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen

De bedste løsninger

Vi leverer altid løsninger i højeste kvalitet

God kundeservice

Hos os er kunden altid i centrum

Serviceaftaler til boligforening, erhverv og det offentlige

Med en fast serviceaftale er du sikret at sikkerheden er i top og at låsene altid fungerer 100% som de skal. Vi sørger for vedligeholdelse af ejendommen, så du kan fokusere din tid på andre ting. Du betaler et fast årligt beløb, som afhænger af dit og ejendommens behov.

Skulle der være behov for større reparationer og udskiftninger i ejendommens udstyr får du en særdeles gunstig rabat – vi vil nemlig gerne belønne vores faste kunder med konkurrencedygtige priser.

Det hele starter med en gratis gennemgang af jeres ejendom

Lyder det interessant for din boligforening, erhvervsejendom eller offentlige institution? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi kommer ud og besigtiger ejendommen og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud, som matcher jeres behov.

I får både indsigt i statussen på ejendommens nuværende og sikkerhed, da vi samtidig kommer med vores bud på hvordan I kan optimere jeres nuværende setup.

Med mange års erfaring i branchen er vi godt klædt på til at rådgive jer grundig og ærligt, så I er godt stillet mod ubudne gæster.

Kontakt os og få et tilbud på en serviceaftale

Ønsker du at få en gratis gennemgang af ejendommen? Så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling her eller skrive til info@canservice.dk. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi sammen kan besigtige ejendommen.

Vi hjælper allerede masser af glade kunder i København, Køge og på resten af Sjælland.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger