Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg

LOKAL OG ERFAREN LÅSESMED NÆR FREDERIKSBERG

Can Låseservice er din lokale låsesmed nær Frederiksberg. Fra vores forretning i Valby rykker vi ofte ud til kunder på Frederiksberg og hjælper med mere eller mindre akutte opgaver som kræver låseservice. Du kan ringe til din lokale låsesmed uanset størrelsen på opgaven.

Vi mestrer nemlig en lang række kompetencer og skal du have sikret en hel bolig eller erhvervsejendom, kan vi klare hele projektet. Vi tilbyder tilmed kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med valg af låse, adgangssystemer eller alarmer.

VI KLARER BÅDE HURTIGE OPLUKNINGER OG STØRRE ENTREPRISER

Hos Can Låseservice kan vi både hjælpe private og erhvervskunder med at sikre ejendommen, og vi tilbyder en lang række ydelser inden for låse og tyverisikring:

At overlade boligens, eller virksomhedens, sikkerhed til en låsesmed, er en tillidssag. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og lægger stor vægt på at DU kan føle dig tryg som kunde hos os. Derfor kan du forvente en låsesmed som lytter til dit behov og som sørger for grundig rådgivning før, under og efter projektet.

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD AF DIN LÅSESMED PÅ FREDERIKSBERG

Ønsker du mere information om nogle af vores ydelser eller vil du have et gratis tilbud af vores låsesmed? Så er du velkommen til at ringe til din lokale låsesmed på 36 30 89 00 eller send en mail på info@canservice.dk. Så tager vi en snak om dine ønsker og udarbejder et 100% uforpligtende tilbud.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.​

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Vores samarbejds­partnere

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger