Lokal og erfaren låsesmed på Frederiksberg

Can Låseservice er din lokale låsesmed på Frederiksberg. Fra vores forretning i Valby rykker vi ofte ud til kunder på Frederiksberg og hjælper med mere eller mindre akutte opgaver som kræver låseservice. Du kan ringe til din lokale låsesmed uanset størrelsen på opgaven.

Vi mestrer nemlig en lang række kompetencer og skal du have sikret en hel bolig eller erhvervsejendom, kan vi klare hele projektet. Vi tilbyder tilmed kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med valg af låse, adgangssystemer eller alarmer.

Vi klarer både hurtige oplukninger og større entrepriser

Hos Can Låseservice kan vi både hjælpe private og erhvervskunder med at sikre ejendommen, og vi tilbyder en lang række ydelser inden for låse og tyverisikring:

At overlade boligens – eller virksomhedens – sikkerhed til en låsesmed, er en tillidssag. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og lægger stor vægt på at du kan føle dig tryg som kunde hos os. Derfor kan du forvente en låsesmed som lytter til dit behov og som sørger for grundig rådgivning før, under og efter projektet. Selvom vi er en låsesmed på Frederiksberg, har vi også andre afdelinger, og vi kan derfor også være dig behjælpelig, hvis du skal bruge en låsesmed i Roskilde, Sorø, Køge, Hvidovre, Rødovre, Greve, Solrød eller Ringsted.

Vi klarer både hurtige oplukninger og større entrepriser

Vi er en erfaren og troværdig låsesmed på Frederiksberg, der har stået over for mange simple og komplicerede udfordringer inden for vores fag. Vi kan derfor give dig gode råd og vejledning baseret på vores erfaringer. Vi leverer altid håndværk af højeste kvalitet og stræber efter at give dig den bedste service på markedet.

Ønsker du mere information om nogle af vores ydelser eller vil du have et gratis tilbud af vores låsesmed? Så er du velkommen til at ringe til din lokale låsesmed på 66 177 177 eller send en mail på info@canservice.dk. Så tager vi en snak om dine ønsker og udarbejder et 100% uforpligtende tilbud.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.​

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger