30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen

De bedste løsninger

Vi leverer altid løsninger i højeste kvalitet

God kundeservice

Hos os er kunden altid i centrum

Låsesmed i Køge med mange års erfaring

Som erfaren låsesmed i Køge med mere end 30 års erfaring kan vi hjælpe dig med alt inden for låseservice i Køge og omegn. Hvad enten du er en erhvervskunde, der skal have have lavet alarm i butikken, eller en privatperson der har låst sig ude, kan vores låsesmed hjælpe dig.

Vores låsesmed i Køge tilbyder blandt andet:

Totalsikring af dit hjem

Har du brug for en totalsikring af dit hjem, kan vores låsesmed også hjælpe dig. Vi kommer ud og laver et sikkerhedstjek af din bolig for at undersøge, hvor vi kan sætte ind for at sikre dit hjem. Efterfølgende får du et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores låsesmed.

Så med hjælp fra en kompetent låsesmed i Køge kan du gøre livet surt for tyvene med et sikkert hjem. Vi hjælper dig også med låseservice i andre byer:

Alle services fra din låsesmed i Køge

Ligegyldigt om du har en mindre eller større opgave, om du er privat- eller erhvervskunde, kan vi hjælpe dig med din opgave. Vi har over 30 års erfaring inden for låsebranchen og kan hjælpe dig med en bred palette af låseopgaver. Så uanset om du skal bruge et nyt overvågningssystem eller blot skal have et nyt sæt nøgler, har vi redskaberne kompetencerne til at hjælpe dig

Kom også gerne forbi vores nyåbnede værksted og showroom i Køge og fortæl os om dine behov. Vi indgår gerne i dialog med dig, og vil gerne høre mere om, hvad du har brug for. Vi giver dig professionel rådgivning og sparring ud fra dine behov, så vi sammen kan finde den rette løsning for dig.

Kontakt vores låsesmed hvis du har brug for hjælp i Køge og Stevns kommune. Vores Køge afdeling kan kontaktes på telefon 56 63 22 15 eller e-mail hjo@canservice.dk.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger