Låsesmed Ringsted

Låsesmed Ringsted

LÅSESMED NÆR RINGSTED SOM KAN ALT INDEN FOR LÅSE OG SIKKERHED

Har du brug for en låsesmed nær Ringsted? Can Låseservice har over 20 års erfaring som låsesmed og kan hjælpe og rådgive dig i alt inden for låse og sikkerhed. Vi arbejder både for private og erhvervs​kunder, som skal sikre dig ejendom eller måske bare udskifte låsene. Med andre ord kan vores dygtige låsesmede tage sig af enhver opgave.

Hos Can Låseservice kan tilbyder vi et GRATIS og UFORPLIGTENDE sikkerhedstjek af dit hjem eller erhvervsejendom. Sikkerhedstjekket udføres af en erfaren låsesmed og sikringsekspert. Derefter kan vi selvfølgelige udforme en plan for hvordan vi tyverisikre ejendommen.

Mange fordele ved installation af SALTO adgangskontrol

Can Låseservice tilbyder en lang række services som kan hjælpe dig med at sove trygt om natten. Vi forhandler alle de bedste og forsikringsgodkendte låsesystemer fra Ruko, Dorma, Geze, Salto, Evva mm. Er du i tvivl om hvilket låsesystem der er den rette for dig du velkommen til at kontakte os og blive vejledt af en låsesmed. Derudover kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Indbrudssikring
  • Adgangskontrol
  • Tyverialarmer​
  • ​Låse
  • Nøgler​
  • Erhvervsløsninger

KONTAKT DIN LOKALE LÅSESMED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vil du høre mere om vores services eller ønsker du et uforpligtende møde og tilbud, er du velkommen til at ringe til din låsesmed på 56 63 22 15 eller sende en mail på info@canservice.dk. Så finder vi sammen en løsning der passer dig.

I vores mangeårige virke som låsesmed har vi lært at kunden altid skal være i fokus, så behovene bliver opfyldt.​

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.​

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Vores samarbejds­partnere

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger