Reparation og opsætning af dørtelefoner i København og Køge

Skal boligforeningen eller ejendommen have installeret dørtelefon? Så står Can Låseservice klar med vores ekspertise inden for dørtelefoni. Med 20 års erfaring inden for låse og sikkerhed, kan vi både tilbyde grundig rådgivning om valg af dørtelefon samt installere de nye dørtelefoner i ejendommen.

Når du skal vælge dørtelefon er der forskellige valgmuligheder. Vælg mellem mange forskellige modeller, kun lyd, lyd/video, touchskærm, traditionelle trykknapper, påbygning eller indbygning. Få indbygget kort/briklæser så du kan slippe for nøglen.

Vi bruger typisk dørtelefoner af mærket SKS, da vi mener at dette er en af de mest innovative producenter på markedet. Vi monterer og servicerer også Scantron og mange andre mærker.

Vi klarer både service og installation af dørtelefon

Vælger du Can Låseservice til opgaven, kan vi klare hele pakken. Vi kommer gerne forbi og vedligeholder og reparerer hvis der er behov for det. Vi har altid fokus på rådgivning af vores kunder, så de er en del af processen før, under og efter arbejdet er fuldført.

Indhent tilbud på ny dørtelefon

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe din ejendom med dørtelefoni eller ønsker du et tilbud på din opgave? Så er du velkommen til at ringe til din lokale Can Låseservice, sende en mail på info@canservice.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi arbejder for glade kunder i hele København og Storkøbenhavn samt i Køge og omegn hvor vi også har en afdeling.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger