30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen

De bedste løsninger

Vi leverer altid løsninger i højeste kvalitet

God kundeservice

Hos os er kunden altid i centrum

Montering af nummerplade kamera

Vil du sikre din ejendoms parkeringsplads og forebygge besøg fra ubudne gæster? Så er en nummerpladescanner en effektive måde at overvåge ejendommens besøgende.

Vi har 25 års erfaring med overvågning og nummerpladescannere er ét af de nyeste værktøjer i kampen for at bekæmpe tyveri. Med et nummerplade kamera kan du registrere de besøgende ved indkørslen eller bommen til P-anlægget.

Hjælp til montering og indhentning af tilladelser

Hvis du/I ønsker at installere en nummerpladescanner, er det vigtigt at søge relevante tilladelser for overvågning. Det er også vigtigt at der er korrekt og synlig skiltning, så de besøgende ikke er i tvivl om overvågningen.

Nummerpladescannere er en effektiv måde til at øge sikkerheden på P-pladsen eller P-anlægget, da personer kan identificeres via nummerpladen.

Ønsker du et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi gennemgår teknikken og mulighederne for dig/jer? Så er du velkommen til at kontakte os og aftale nærmere.

Indhent tilbud på nummerpladescanner

Ring til CAN Låseservice på telefonnummer 66 177 177 eller udfyld formularen her på siden. Så kommer vi ud og rådgiver dig fra A-Z.

Vi hjælper både private, erhvervskunder samt offentlig myndigheder i på hele Sjælland fra vores lokale afdelinger i Valby, København og Køge.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger