Låsesmed i Rødovre – vi rykker hurtigt ud til alle låseopgaver

Har du låst dig ude, skal du skifte låsesystemer eller har du en hel ejendom som skal sikres? Med 30 år på bagen som låsesmed kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har hjemme på Vigerslevvej i Valby, så Rødovre er kun 5-10 minutters kørsel væk. Vi kan altså rykke hurtigt ud hvis du skal bruge en låsesmed.

Vi har en bred og dybdegående viden om alt inden for låse- og sikringsbranchen. Derfor kan du være sikker på at få grundig rådgivning af din låsesmed før, under og efter projektet. Kunden er altid i fokus hos os. Uanset tidspunktet står vi som låsesmed i Rødovre klar til at hjælpe dig. Har du brug for hjælp af en professionel låsesmed i andre bydele? Så kan vi også hjælpe dig. Kontakt os, hvis du mangler en låsesmed i Hvidovre, Greve, Solrød, Roskilde, Sorø, KøgeRingsted eller på Frederiksberg.

Vi deler gerne ud af vores ekspertise om låse og sikkerhed

En af vores største og vigtigste erfaringer som låsesmed er, at vi ikke skal være bange for at rådgive vores kunder. Vi tør tage ekspertrollen og fortælle om hvilke produkter og services du får mest ud af. Derfor er det en god idé at få en uforpligtende samtale med en låsesmed, da de færreste kender til de nyeste produkter i låseverdenen. I den forbindelse tilbyder vi et GRATIS sikkerhedstjek af en låsesmed ejendom, som guider dig 100% efter dine ønsker og behov. Som din lokale låsesmed i Rødovre, kan vi eksempelvis hjælpe dig med mange former for låsearbejde, herunder:

Få et godt tilbud af vores låsesmed i Rødovre

Ønsker du et uforpligtende tilbud af en lokal og erfaren låsesmed i Rødovre? Så kan du altid ringe til os på telefon 66 177 177 eller skrive til os på info@canservice.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nederst i på siden, og så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.​

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger