Låsesmed Rødovre

Låsesmed Rødovre

LÅSESMED NÆR RØDOVRE – VI RYKKER HURTIGT UD TIL SMÅ OG STORE LÅSEOPGAVER

Har du låst dig ude, skal du skifte låsesystemer eller har du en hel ejendom som skal sikres? Med 20 år på bagen som låsesmed kan vi helt sikkert hjælpe dig! Vi har hjemme på Vigerslevvej(i Valby), så Rødovre er kun 5-10 minutters kørsel væk. Vi kan altså rykke hurtigt ud hvis du skal bruge en låsesmed.

Vi har en bred og dybdegående viden om alt inden for låse- og sikringsbranchen. Derfor kan du være sikker på at få grundig rådgivning af din låsesmed før, under og efter projektet. Kunden er altid i fokus hos os.

VI DELER GERNE UD AF VORES EKSPERTISE OM LÅSE OG SIKKERHED

En af vores største og vigtigst erfaringer som låsesmed, er at vi ikke skal være bange for at rådgive vores kunder. Vi tør godt at tage ekspertrollen og fortælle om hvilke produkter og services DU ville få mest ud af. Derfor er det en god idé at få en uforpligtende samtale med en låsesmed, da de færreste kender til de nyeste produkter i låseverdenen.

​I den forbindelse tilbyder vi et GRATIS sikkerhedstjek af en låsesmed ejendom, som guider dig 100% efter dine ønsker og behov.

FÅ ET GODT TILBUD AF VORES LÅSESMED NÆR RØDOVRE

Ønsker du et uforpligtende tilbud af en lokal og erfaren låsesmed? Så kan du altid ringe til din lokale Can Låseservice nær Rødovre 36 30 89 00 eller skrive til os på info@canservice.dk. Så vender vi tilbage med et godt tilbud snarest muligt.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.​

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Vores samarbejds­partnere

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger