Nødudgangsbeslag og panikslag

Nødudgangsbeslag og panikslag

CAN Service er leverandør af Dørvogt systemet. Dørvogt er specielt udviklet til korrekt sikring af nødudgange og flugtveje, så gældende krav og regler fra forsikringsselskaber og brandtilsyn overholdes.

Vi er leveringsdygtig af mange forskellige nødudgangsløsninger og Dørvogt er blot et af mange nødudgangsløsninger, der sikre butikker i detailhandlen ikke har svind, med varer der forsvinder ud af nødudgange og flugtveje.

Hjælp til at vælge nødudgangsbeslag

Et nødudgangsbeslag monteres på nødudgange og flugtveje, hvor disse skal kunne åbnes uden brug af nøgle. Vi har flere forskellige typer af nødudgangsbeslag på lager og ønsker ud en bestemt type nødudgangsbeslag vi ikke har, skaffer vi det gerne hjem til dig.

Vi rådgiver gerne om andre flugtvejsløsninger end Dørvogt og finder du ikke den løsning, som du er på udkig efter her på hjemmesiden, så kontakt os gerne. Sammen finder vi en løsning der matcher dine ønsker og behov.

CAN Låseservice har afdelinger i Valby, Køge og på Stevs, vi arbejder i hele København og Sjælland.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger