30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen

De bedste løsninger

Vi leverer altid løsninger i højeste kvalitet

God kundeservice

Hos os er kunden altid i centrum

Effektiv og erfaren låsesmed i Hvidovre

Can Låseservice er din lokale låsesmed i Hvidovre. Vi kan både hjælpe dig med små akutte opgaver og store omfattende projekter. Vi har hjemme på Vigerslevvej, så Hvidovre ligger “lige rundt om hjørnet”. Vi rykker derfor hurtigt ud når du skal bruge en låsesmed.

Can Låseservice har eksisteret i mere end 30 år og vi har derfor en bred viden om alt inden for låse- og sikringsbranchen. Når du får besøg af én af vore låsesmede kan du være sikker på at få grundig vejledning før, under og efter projektet.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for låse og sikkerhed

Gennem vores lange virke som låsesmed, har vi lært, at rådgivning af vores kunder er det vigtigste og vi er ikke bange for at påtage os ekspertrollen. Uanset om du har en konkret opgave eller ønsker et gratis sikkerhedstjek af din bolig, så kan du forvente en låsesmed som guider dig 100% efter dit behov.

Som din lokale låsesmed i Hvidovre tilbyder vi blandt andet:

Vi tilbyder også effektiv og pålidelig låseservice af højeste karakter, hvis du mangler en låsesmed i Roskilde, Sorø, Køge, Rødovre, Greve, Solrød, Ringsted eller på Frederiksberg.

Få et uforpligtende tilbud af vores låsesmed i Hvidovre

Står du og skal bruge en låsesmed i Hvidovre, der kan levere et tilfredsstillende resultat? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er leveringsdygtige hvad enten opgaven er lille eller stor. Vi hjælper dig uanset du er privat, erhverv eller kommer fra en boliginstitution.

Vil du have et uforpligtende møde og et godt tilbud? Så er du velkommen til at ringe til Can Låseservice på 66 177 177 eller sende en mail på info@canservice.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at besøge os i forretningen og få en snak med en dygtig låsesmed.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger