Låsesmed Hvidovre

Låsesmed Hvidovre

EFFEKTIV OG ERFAREN LÅSESMED NÆR HVIDOVRE

Can Låseservice er din lokale låsesmed i Hvidovre. Vi kan både hjælpe dig med små akutte opgaver og store omfattende projekter. Vi har hjemme på Vigerslevvej, så Hvidovre ligger “lige rundt om hjørnet”. Vi rykker derfor hurtigt ud når du skal bruge en låsesmed.

Can Låseservice har eksisteret i mere end 20 år og vi har derfor en bred viden om alt inden for låse- og sikringsbranchen. Når du får besøg af én af vore låsesmede kan du være sikker på at få grundig vejledning før, under og efter projektet.

VI KAN HJÆLPE DIG MED ALT INDEN FOR LÅSE OG SIKKERHED

Gennem vores lange virke som låsesmed, har vi lært at rådgivning af vores kunder er det vigtigste og vi er ikke bange for at påtage os ekspertrollen. Uanset om du har en konkret opgave eller ønsker et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig, så kan du forvente en låsesmed som guider dig 100% efter dit behov.

Vi tilbyder bl.a. udskiftning af låsesystemer, indbrudssikring, alarmer mm.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AF VORES LÅSESMED I HVIDOVRE

Vil du have et uforpligtende møde og et godt tilbud? Så er du velkommen til at ringe til Can Låseservice nær Hvidovre på 36 30 89 00 eller sende en mail på info@canservice.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at besøge os i forretningen og få en snak med en dygtig låsesmed.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Vores samarbejds­partnere

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger