30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen

De bedste løsninger

Vi leverer altid løsninger i højeste kvalitet

God kundeservice

Hos os er kunden altid i centrum

Låsesmed i Sorø med ekspertise i låse og sikkerhed

Driller låsene eller vil du have gennemgået sikkerheden på din ejendom? Så kan CAN Låseservice helt sikkert hjælpe. Vi har mere end 30 års erfaring som låsesmed og har en opbygget en stor viden inden for branchen. Uanset om det drejer sig en akut oplukning eller en stor opgave kan vi klare opgaven for dig. CAN Låseservice har blandt andet en afdeling nær Sorø og vores låsesmed kommer gerne ud og tager en snak om dine ønsker.

Vores låsesmed sørger altid for at have kundens ønsker og behov i fokus, når vi de kommer ud til en ny kunde. Vi ved at det er vigtigt at skabe tryghed hos nye kunder. Derfor sørger vores låsesmed altid for grundig rådgivning før, under og efter arbejdet. Du får altid en skræddersyet løsning som er optimal for dig og din ejendom.

Skal du bruge en låsesmed et andet sted? Så kan vi også hjælpe dig. Vi har også afdelinger i Roskilde, Køge, Hvidovre, Rødovre, Greve, Solrød, Ringsted eller på Frederiksberg.

Vi laver alt inden for sikkerhed og låse

CAN Låseservice fører de nyeste produkter i branchen og med os som din låsesmed i Sorø kan vi derfor hjælpe dig med at nyde godt af de nyeste teknologier i branchen. Så du får en holdbar løsning, som ikke skal udskiftes lige med det samme.

Vi hjælper både private og erhvervskunder og tilbyder en komplet gennemgang af ejendommens sikkerhed – helt GRATIS. Du modtager efterfølgende en løsningsplan samt et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os hvis du vil have et besøg af en dygtig låsesmed i Sorø eller omegn.

Du kan blandt andet få et tilbud på:

Kontakt din lokale låsesmed i Sorø for et godt tilbud

Skal du bruge en pålidelig og dygtig låsesmed i Sorø? Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig med alverdens låseopgaver – fra nye nøgler til nyt alarmsystem. Vi garanterer en god service og god kvalitet, så du kan få glæde af vores arbejde mange år fremover.

Kontakt os i dag, hvis vi skal klare din næste låseopgave. Udfyld kontaktformularen her på siden og så besvarer vi din forespørgsel hurtigst muligt. Du kan også kontakte os på telefon 66 17 71 77 eller e-mail hjo@canservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger