Låsesmed nær Sorø med ekspertise i låse og sikkerhed

Adgangskontrol

Driller låsene eller vil du have gennemgået sikkerheden på din ejendom? Så kan CAN Låseservice helt sikkert hjælpe. Vi har mere end 20 års erfaring som låsesmed og har en opbygget en stor viden inden for branchen. Uanset om det drejer sig en akut oplukning eller en stor opgave kan vi klare opgaven for dig. CAN Låseservice har blandt andet en afdeling nær Sorø og vores låsesmed kommer gerne ud og tager en snak om dine ønsker.

Vores låsesmed sørger altid for at have kundens ønsker og behov i fokus, når vi de kommer ud til en ny kunde. Vi ved at det er vigtigt at skabe tryghed hos nye kunder. Derfor sørger vores låsesmed altid for grundig rådgivning før, under og efter arbejdet. Du får altid en skræddersyet løsning som er optimal for dig og din ejendom.

Vi laver alt inden for sikkerhed og låse

CAN Låseservice fører de nyeste produkter i branchen og du vores låsesmed kan derfor hjælpe dig med at nyde godt af nyeste teknologier. Så du får en holdbar løsning som ikke skal udskiftes lige med det samme.

Vi hjælper både private og erhvervskunder og tilbyder en komplet gennemgang af ejendommens sikkerhed – helt GRATIS. Du modtager efterfølgende en løsningsplan samt et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os hvis du vil have et besøg af en dygtig låsesmed.

Du kan f.eks. få et tilbud på:

  • Udskiftning af de gamle låsesystemer
  • Alarmer til private og erhverv
  • Adgangskontrol

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Vores samarbejds­partnere

Ring til vores låsesmed nær Sorø og få et skræddersyet tilbud

Ønsker du en uforpligtende snak og et godt tilbud af en erfaren låsesmed? Så er du velkommen til at ringe til din lokale CAN Låseservice-afdeling på 56 63 22 15 eller sende en mail på info@canservice.dk. Så vender vi tilbage og aftaler nærmere snarest muligt.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger