Erfaren og kompetent låsesmed i Roskilde

Har du brug for hjælp af en dygtig låsesmed i Roskilde? Så er Can Service det helt rigtige valg. Gennem vores 30 år i låsebranchen har vi set de fleste udfordringer og har derfor kompetencer og erfaring til at hjælpe dig med dit projekt. Vi kan hjælpe med store og små opgaver, ligefra en oplukning af en lås til sikring af en hel ejendom eller bolig.

Vi tilbyder altid vores nye og eksisterende kunder et gratis sikkerhedstjek af deres ejendom, så vi kan tilbyde en løsning som er optimal.

Vores brede viden inden for låse- og sikringsfaget dækker en lang række ydelser og produkter. Derfor kan vi hjælpe med:

Vi tilbyder altid grundig rådgivning til vores ydelser og produkter. Hvis du vil have besøg af én af vores dygtige låsesmede til et uforpligtende møde, er du velkommen til at ringe til os. Du får 100% ærlig rådgivning – vi er ikke bange for at vise, at vi er eksperterne. Vi er din låsesmed i Roskilde uanset opgaven.

Din sikkerhed er vores største prioritet

Som låsesmed er din sikkerhed vores største prioritet. Vores mål er at levere sikkerhedsløsninger til dig, så du kan sove trygt om natten. Med vores mange år i faget kan vi rådgive dig ud fra dine behov og ønsker. Vi indgår i dialog med dig som kunde og giver dig ærlig og kompetent rådgivning. Vi anser om selv som mere end bare en låsesmed i Roskilde – vi er din samarbejdspartner, når det gælder sikkerhed. Har du behov for en låsesmed i andre områder, så kan vi hjælpe dig i Sorø, Køge, Hvidovre, Rødovre, Greve, Solrød, Ringsted eller på Frederiksberg.

Kontakt din troværdige låsesmed i Roskilde

Vil du have et uforpligtende besøg samt et godt tilbud af din lokale låsesmed? Ring til os på telefon 66 177 177, send en mail på info@canservice.dk eller udfyld formularen her på siden.

Vi hjælper både private, erhverv, boligforeninger og offentlig institutioner på Sjælland.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.​

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger