Låsesmed i Solrød med 20 års erfaring inden for låse

Søger du en dygtig og effektiv låsesmed i Solrød? Så er Can Låseservice et sikkert valg. Vi har 20 års erfaring som låsesmed og vi kan hjælpe dig med alt inden for låse og sikkerhed. Så uanset om du skal skifte låsene, har låst dig ude eller skal have nyt alarmsyste, er du kommet til rette sted. Can Låseservice har en afdeling nær Solrød og vores låsesmed rykker gerne hurtigt ud til dig.

Når vi kommer ud til en ny kunde, er det vigtigt for os at du føler dig tryg som kunde. Derfor sørger vores låsesmede altid for at give dig grundig rådgivning før, under og efter arbejdet. Du får altid den løsning som er optimal for dig.

Vi udfører alle typer låseopgaver

Vi fører altid de nyeste produkter på markedet, så du får de nyeste teknologier, ligesom vores låsesmed er opdateret på de seneste teknikker. Så får du også en løsning som ikke skal udskiftes lige med det samme.

Hvis du vil have en komplet gennemgang af din ejendom og sikkerheden, tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek hvor du selvfølgelig modtager en løsningsplan samt et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os hvis du vil have et besøg af en dygtig låsesmed i Solrød.

Du kan eksempelvis få et tilbud på:

Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du mangler en låsesmed i Roskilde, Sorø, Køge, Hvidovre, Rødovre, Greve, Frederiksberg eller Ringsted.

Ring og få et godt tilbud af vores låsesmed i Solrød

Vil du have en uforpligtende snak og et tilbud af en lokal og erfaren låsesmed i Solrød? Så er du velkommen til at ringe til din lokale Can Låseservice på 56 63 22 15 eller skrive til os på info@canservice.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så vender vi tilbage med et godt tilbud snarest muligt.

Can Låseservice er mere end en låsesmed

Fra vores kontorer i Valby, Køge og Vemmedrup arbejder vi som låsesmed i København og på det meste af Sjælland.

I løbet af de mange år som låsesmed har vi bygget på vores kompetencer og tilbyder nu en lang række ydelser inden for sikring og service af låse og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser til private og erhverv:

Kontakt os

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos Can Låseservice er din sikkerhed i de rette hænder.

Afdelinger